Jerry (Financial Controller)

Jerry heeft al ongeveer 25 jaar ervaring binnen de financiële sector en heeft kennis van vrijwel alle facetten van het vak. Hij is werkzaam geweest als (Assistent) Financial Manager, (Assistent) Financial Controller en Senior (GL) Accountant. Een echte alleskunner. De afgelopen zestien jaar heeft Jerry als interim gewerkt, maar zoekt nu meer vastigheid bij een bedrijf dichtbij huis. Hij wil werkzaam zijn als Financial Controller bij een informeel bedrijf met korte lijnen.

Jerry komt over als een vlot persoon die jong van geest is. Ook is hij erg oplossingsgericht. Zo heeft hij in samenwerking met de sales-, IT- en inkoopafdeling de fouten in inkoopprijzen in de inkooporders kunnen verhelpen door niet-gekoppelde leveranciers in kaart te brengen en te verwerken in het inkooporder-systeem. Daarnaast heeft hij ook analyses uitgevoerd en heeft hij in samenwerking met de Businessmanager voorstellen gedaan om de productie terug naar Nederland te halen. Dit resulteerde in een additionele omzet van ca. 110 miljoen euro.

Jerry is per direct en fulltime beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 5.200,- bruto euro.

Werkzaamheden

Verantwoordelijk voor de financiële administratie, stamgegevens, grootboek en sub-administraties voor 22 klantadministraties;
Zorgdragen voor de gehele financiële administratie, grootboek, saldibalans, materiële vaste activa, rekening couranten en het opstellen van maandrapportages;
Optimaliseren van financiële processen en het opstellen van relevante proces en werkbeschrijvingen;
Aansturen van de crediteurenadministratie en ondersteunen van de Business Controller in Cash management door middel van wekelijks overleg en bijsturing.
 

Functie

Financial Controller

Leeftijd

45

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. Frans, Duits en Chinees goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Exact Globe, Exact Online, SAP, Unit 4 Agresso, Microsoft Office 365; Excel, Word en PowerPoint.